Nutriční hodnoty (Přílohové brambory opékané se zelím a slaninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 877 kJ / 1 405 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,73 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 5,25 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,48 g |
Tuky | 126,44 g |
– nasycené | 61,56 g |
– nenasycené | 63,06 g |
–– mononenasycené | 54,03 g |
–– polynenasycené | 9,03 g |
––– omega 3 | 0,18 g |
Vláknina | 10,25 g |
Cholesterol | 105 mg |
Sodík | 2,42 g |
Sůl | 6,00 g |
Sacharidy | 51,00 g |
– cukry | 6,95 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
5-6 5-6 brambor uvařených ve slupce den předem | Brambor zimní | 275 g |
sklenice sklenice sterilovaného zelí (670 g) | Zelí bílé sterilované | |
150 g 150 g anglické slaniny | Anglická slanina | 150 g |
1 1 cibule na drobno nakrájená | Cibule čerstvá | 70 g |
kousek kousek sádla | Sádlo vepřové | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
cukr podle chuti | Cukr bílý |