Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Přílohové brambory opékané se zelím a slaninou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 877 kJ /
1 405 kcal
Bílkoviny11,73 g
– z toho živočišné bílkoviny5,25 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,48 g
Tuky126,44 g
– nasycené61,56 g
– nenasycené63,06 g
–– mononenasycené54,03 g
–– polynenasycené9,03 g
––– omega 30,18 g
Vláknina10,25 g
Cholesterol 105 mg
Sodík 2,42 g
Sůl6,00 g
Sacharidy51,00 g
– cukry6,95 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5-6 5-6 brambor uvařených ve slupce den předem Brambor zimní 275 g
sklenice sklenice sterilovaného zelí (670 g) Zelí bílé sterilované
150 g 150 g anglické slaniny Anglická slanina 150 g
1 1 cibule na drobno nakrájená Cibule čerstvá 70 g
kousek kousek sádla Sádlo vepřové
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
cukr podle chuti Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.