Nutriční hodnoty (Přílohové brambory opékané se zelím a slaninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 877 kJ / 1 405 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 11,73 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 5,25 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,48 g |
| Tuky | 126,44 g |
| – nasycené | 61,56 g |
| – nenasycené | 63,06 g |
| –– mononenasycené | 54,03 g |
| –– polynenasycené | 9,03 g |
| ––– omega 3 | 0,18 g |
| Vláknina | 10,25 g |
| Cholesterol | 105 mg |
| Sodík | 2,42 g |
| Sůl | 6,00 g |
| Sacharidy | 51,00 g |
| – cukry | 6,95 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 5-6 5-6 brambor uvařených ve slupce den předem | Brambor zimní | 275 g |
| sklenice sklenice sterilovaného zelí (670 g) | Zelí bílé sterilované | |
| 150 g 150 g anglické slaniny | Anglická slanina | 150 g |
| 1 1 cibule na drobno nakrájená | Cibule čerstvá | 70 g |
| kousek kousek sádla | Sádlo vepřové | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| cukr podle chuti | Cukr bílý |