Nutriční hodnoty (Pečené jehněčí s bramborami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 707 kJ / 886 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 12,45 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 12,45 g |
| Tuky | 42,46 g |
| – nasycené | 5,72 g |
| – nenasycené | 36,11 g |
| –– mononenasycené | 31,24 g |
| –– polynenasycené | 4,87 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 13,80 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 49 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 106,59 g |
| – cukry | 10,95 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 jehněčí kýta | Jehněčí kýta | |
| 2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku, nakrájené na plátky | ||
| 1 1 1/2 lžíce sušeného oregana | Oregano sušené | |
| 4 lžíce 4 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 44 ml |
| 3 lžice 3 lžice čerstvé citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 45 ml |
| 600 g 600 g brambor | Brambor zimní | 600 g |
| 2 lžíce 2 lžíce rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 30 g |
| 2 šálky 2 šálky teplé vody | Voda | 500 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |