Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Francouzský jablečný koláč)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie19 145 kJ /
4 576 kcal
Bílkoviny40,25 g
– z toho živočišné bílkoviny12,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny28,25 g
Tuky294,76 g
– nasycené166,48 g
– nenasycené121,70 g
–– mononenasycené65,22 g
–– polynenasycené56,48 g
––– omega 31,85 g
Vláknina37,10 g
Cholesterol 500 mg
Sodík 415 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy421,90 g
– cukry238,50 g
––– laktóza15,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g listového těsta Listové těsto 500 g
8 8 jablek Jablko čerstvé 1200 g
1 balíček 1 balíček sekaných mandlí Mandle loupané
3 lžíce 3 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 30 g
4 lžíce 4 lžíce moučkového cukru Cukr bílý 100 g
2 kelímky 2 kelímky smetany na šlehání Smetana kravská sladká 30% 500 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.