Nutriční hodnoty (Francouzský jablečný koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 19 145 kJ / 4 576 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 40,25 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 12,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 28,25 g |
| Tuky | 294,76 g |
| – nasycené | 166,48 g |
| – nenasycené | 121,70 g |
| –– mononenasycené | 65,22 g |
| –– polynenasycené | 56,48 g |
| ––– omega 3 | 1,85 g |
| Vláknina | 37,10 g |
| Cholesterol | 500 mg |
| Sodík | 415 mg |
| Sůl | 1,00 g |
| Sacharidy | 421,90 g |
| – cukry | 238,50 g |
| ––– laktóza | 15,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g listového těsta | Listové těsto | 500 g |
| 8 8 jablek | Jablko čerstvé | 1200 g |
| 1 balíček 1 balíček sekaných mandlí | Mandle loupané | |
| 3 lžíce 3 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 30 g |
| 4 lžíce 4 lžíce moučkového cukru | Cukr bílý | 100 g |
| 2 kelímky 2 kelímky smetany na šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 500 ml |