Nutriční hodnoty (Francouzský jablečný koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 19 145 kJ / 4 576 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 40,25 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 12,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 28,25 g |
Tuky | 294,76 g |
– nasycené | 166,48 g |
– nenasycené | 121,70 g |
–– mononenasycené | 65,22 g |
–– polynenasycené | 56,48 g |
––– omega 3 | 1,85 g |
Vláknina | 37,10 g |
Cholesterol | 500 mg |
Sodík | 415 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 421,90 g |
– cukry | 238,50 g |
––– laktóza | 15,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g listového těsta | Listové těsto | 500 g |
8 8 jablek | Jablko čerstvé | 1200 g |
1 balíček 1 balíček sekaných mandlí | Mandle loupané | |
3 lžíce 3 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 30 g |
4 lžíce 4 lžíce moučkového cukru | Cukr bílý | 100 g |
2 kelímky 2 kelímky smetany na šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 500 ml |