Nutriční hodnoty (Palačinky z kadeřávku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 5 926 kJ / 1 416 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 72,76 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 34,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 38,40 g |
| Tuky | 29,42 g |
| – nasycené | 10,00 g |
| – nenasycené | 13,56 g |
| –– mononenasycené | 8,56 g |
| –– polynenasycené | 5,00 g |
| ––– omega 3 | 0,31 g |
| Vláknina | 16,50 g |
| Cholesterol | 548 mg |
| Sodík | 541 mg |
| Sůl | 0,92 g |
| Sacharidy | 206,90 g |
| – cukry | 48,50 g |
| ––– laktóza | 24,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 350 g 350 g kadeřávku | Kapusta kadeřavá čerstvá | 350 g |
| 1/2 l 1/2 l mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 200 g 200 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 200 g |
| 1 špetka 1 špetka prášku do pečiva | Kypřící prášek | |
| sůl | Sůl mořská | |
| strouhaný sýr | Sýr kravský tvrdý 30% |