Nutriční hodnoty (Telecí ragú s mandlemi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 466 kJ / 2 502 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 250,29 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 215,78 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 34,51 g |
| Tuky | 122,08 g |
| – nasycené | 36,19 g |
| – nenasycené | 81,77 g |
| –– mononenasycené | 49,33 g |
| –– polynenasycené | 32,44 g |
| ––– omega 3 | 0,37 g |
| Vláknina | 49,14 g |
| Cholesterol | 609 mg |
| Sodík | 603 mg |
| Sůl | 1,32 g |
| Sacharidy | 84,35 g |
| – cukry | 34,34 g |
| ––– laktóza | 0,32 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg telecí kýty | Telecí kýta | 1000 g |
| 1 1 citron | Citrón čerstvý | 90 g |
| 150 g 150 g spařených a oloupaných mandlí | Mandle neloupané | 150 g |
| 500 g 500 g cibule | Cibule čerstvá | 500 g |
| 4 PL 4 PL másla | Máslo kravské | 40 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| bílý pepř | Pepř bílý | |
| ¼ K L L šafránu | Šafrán sušený | |
| 1 PL 1 PL horkého vývaru | Vývar hovězí | 15 ml |
| 3 dl 3 dl vývaru | Vývar hovězí | 300 ml |
| 1 PL 1 PL sekané petrušky | Sekaná vepřová | 15 g |