Nutriční hodnoty (Plněný vepřový plátek)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 917 kJ / 458 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 9,52 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,74 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,78 g |
| Tuky | 22,50 g |
| – nasycené | 6,93 g |
| – nenasycené | 14,71 g |
| –– mononenasycené | 10,52 g |
| –– polynenasycené | 4,19 g |
| ––– omega 3 | 0,97 g |
| Vláknina | 13,80 g |
| Cholesterol | 26 mg |
| Sodík | 37 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 48,71 g |
| – cukry | 40,28 g |
| ––– laktóza | 0,08 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 plátky 4 plátky vepřového karé silné cca 3 cm | Vepřová kotleta bez kosti | |
| 8 8 tence nakrájených plátků anglické slaniny | Anglická slanina | |
| 4 4 silnější špalíčky červené masité papriky | Paprika červená čerstvá | 600 g |
| 4 4 silnější špalíčky sýra s modrou plísní | Niva 50% t. v s. | |
| 1 plátek 1 plátek másla 1 cm silný | Máslo kravské | 10 g |
| 1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 100 ml 100 ml vývaru | Vývar hovězí | 100 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| zbytek odkrojků červené papriky | Paprika červená čerstvá |