Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Plněný vepřový plátek)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 917 kJ /
458 kcal
Bílkoviny9,52 g
– z toho živočišné bílkoviny0,74 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,78 g
Tuky22,50 g
– nasycené6,93 g
– nenasycené14,71 g
–– mononenasycené10,52 g
–– polynenasycené4,19 g
––– omega 30,97 g
Vláknina13,80 g
Cholesterol 26 mg
Sodík 37 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy48,71 g
– cukry40,28 g
––– laktóza0,08 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 plátky 4 plátky vepřového karé silné cca 3 cm Vepřová kotleta bez kosti
8 8 tence nakrájených plátků anglické slaniny Anglická slanina
4 4 silnější špalíčky červené masité papriky Paprika červená čerstvá 600 g
4 4 silnější špalíčky sýra s modrou plísní Niva 50% t. v s.
1 plátek 1 plátek másla 1 cm silný Máslo kravské 10 g
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
100 ml 100 ml vývaru Vývar hovězí 100 ml
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
zbytek odkrojků červené papriky Paprika červená čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.