Nutriční hodnoty (Plněný vepřový plátek)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 917 kJ / 458 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,52 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,74 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,78 g |
Tuky | 22,50 g |
– nasycené | 6,93 g |
– nenasycené | 14,71 g |
–– mononenasycené | 10,52 g |
–– polynenasycené | 4,19 g |
––– omega 3 | 0,97 g |
Vláknina | 13,80 g |
Cholesterol | 26 mg |
Sodík | 37 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 48,71 g |
– cukry | 40,28 g |
––– laktóza | 0,08 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 plátky 4 plátky vepřového karé silné cca 3 cm | Vepřová kotleta bez kosti | |
8 8 tence nakrájených plátků anglické slaniny | Anglická slanina | |
4 4 silnější špalíčky červené masité papriky | Paprika červená čerstvá | 600 g |
4 4 silnější špalíčky sýra s modrou plísní | Niva 50% t. v s. | |
1 plátek 1 plátek másla 1 cm silný | Máslo kravské | 10 g |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
100 ml 100 ml vývaru | Vývar hovězí | 100 ml |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
zbytek odkrojků červené papriky | Paprika červená čerstvá |