Nutriční hodnoty (Rychlé bramborové knedlíky se slaninou a pórkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 772 kJ / 902 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,60 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,60 g |
| Tuky | 0,38 g |
| – nasycené | 0,00 g |
| – nenasycené | 0,00 g |
| –– mononenasycené | 0,00 g |
| –– polynenasycené | 0,00 g |
| ––– omega 3 | 0,04 g |
| Vláknina | 8,36 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 37 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 212,76 g |
| – cukry | 3,80 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 380 g 380 g uvařených brambor (i z předešlého dne) | Brambor zimní | 380 g |
| 180 g 180 g solamylu | Bramborový škrob | 180 g |
| 2 lžíce 2 lžíce soli do vody na knedlíky | Knedlík pšeničný houskový | |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje na promaštění uvařených knedlíků | Knedlík pšeničný houskový | |
| vyškvařená slanina podle potřeby (nejméně 150 g) | Špek | |
| trochu trochu vyškvařeného tuku ze slaniny na omaštění (cca 5 lžic) | Špek | |
| jemně nakrájený pórek podle potřeby (cca 8 cm dlouhá část bílá i zelená) | Pórek čerstvý |