Nutriční hodnoty (Kuřecí salát z Bavor)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 688 kJ / 165 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,25 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,25 g |
| Tuky | 7,35 g |
| – nasycené | 0,48 g |
| – nenasycené | 6,42 g |
| –– mononenasycené | 4,53 g |
| –– polynenasycené | 1,89 g |
| ––– omega 3 | 0,45 g |
| Vláknina | 1,20 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 690 mg |
| Sůl | 1,73 g |
| Sacharidy | 21,75 g |
| – cukry | 10,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 celé vařené kuře | Kuře | |
| 2 2 Moravanky (dopodučuji Hradišťanky) - zcezené | Zelenina směs sterilovaná | |
| 3-4 3-4 středně velké sterilované okurky | Okurka polní zavařená | |
| dle chuti 1-3 dle chuti 1-3 feferonky | Chilli paprička čerstvá | |
| spařená střední cibule | Cibule čerstvá | |
| 3 3 syrové červené kapie | Paprika červená čerstvá | |
| pepř | Pepř černý | |
| 3 PL 3 PL kečupu | Kečup sladký | 45 ml |
| 1,5 PL 1,5 PL plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 22.5 g |
| 2 2 malé sklenice majonézy | Majonéza | |
| 1 1 malá sklenice tatarky | Tatarská omáčka |