Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí salát z Bavor)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie688 kJ /
165 kcal
Bílkoviny2,25 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,25 g
Tuky7,35 g
– nasycené0,48 g
– nenasycené6,42 g
–– mononenasycené4,53 g
–– polynenasycené1,89 g
––– omega 30,45 g
Vláknina1,20 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 690 mg
Sůl1,73 g
Sacharidy21,75 g
– cukry10,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 celé vařené kuře Kuře
2 2 Moravanky (dopodučuji Hradišťanky) - zcezené Zelenina směs sterilovaná
3-4 3-4 středně velké sterilované okurky Okurka polní zavařená
dle chuti 1-3 dle chuti 1-3 feferonky Chilli paprička čerstvá
spařená střední cibule Cibule čerstvá
3 3 syrové červené kapie Paprika červená čerstvá
pepř Pepř černý
3 PL 3 PL kečupu Kečup sladký 45 ml
1,5 PL 1,5 PL plnotučné hořčice Hořčice plnotučná 22.5 g
2 2 malé sklenice majonézy Majonéza
1 1 malá sklenice tatarky Tatarská omáčka

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.