Nutriční hodnoty (Kuřecí salát z Bavor)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 688 kJ / 165 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,25 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,25 g |
Tuky | 7,35 g |
– nasycené | 0,48 g |
– nenasycené | 6,42 g |
–– mononenasycené | 4,53 g |
–– polynenasycené | 1,89 g |
––– omega 3 | 0,45 g |
Vláknina | 1,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 690 mg |
Sůl | 1,73 g |
Sacharidy | 21,75 g |
– cukry | 10,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 celé vařené kuře | Kuře | |
2 2 Moravanky (dopodučuji Hradišťanky) - zcezené | Zelenina směs sterilovaná | |
3-4 3-4 středně velké sterilované okurky | Okurka polní zavařená | |
dle chuti 1-3 dle chuti 1-3 feferonky | Chilli paprička čerstvá | |
spařená střední cibule | Cibule čerstvá | |
3 3 syrové červené kapie | Paprika červená čerstvá | |
pepř | Pepř černý | |
3 PL 3 PL kečupu | Kečup sladký | 45 ml |
1,5 PL 1,5 PL plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 22.5 g |
2 2 malé sklenice majonézy | Majonéza | |
1 1 malá sklenice tatarky | Tatarská omáčka |