Nutriční hodnoty (Salát s tuňákem a vejci)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 523 kJ / 125 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 9,22 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,54 g |
| Tuky | 7,68 g |
| – nasycené | 1,84 g |
| – nenasycené | 3,57 g |
| –– mononenasycené | 2,82 g |
| –– polynenasycené | 0,75 g |
| ––– omega 3 | 0,03 g |
| Vláknina | 0,96 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 104 mg |
| Sůl | 0,21 g |
| Sacharidy | 4,30 g |
| – cukry | 3,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| tuňák v oleji | Tuňák v oleji | |
| 1 hrst 1 hrst zelených a černých oliv | Olivy čerstvé zralé | |
| 1 1 vejce natvrdo | Vejce slepičí | 70 g |
| 1 1 rajče | Rajče červené čerstvé | 60 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| olivový olej podle potřeby | Olej olivový |