Nutriční hodnoty (Kuřecí plátek na bylinkách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 914 kJ / 218 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 1,40 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,40 g | 
| Tuky | 22,35 g | 
| – nasycené | 1,57 g | 
| – nenasycené | 19,86 g | 
| –– mononenasycené | 14,03 g | 
| –– polynenasycené | 5,83 g | 
| ––– omega 3 | 1,80 g | 
| Vláknina | 1,08 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 4 mg | 
| Sůl | 0,00 g | 
| Sacharidy | 2,35 g | 
| – cukry | 0,30 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 2 2 stehenní řízky | Kuře stehno bez kůže | |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml | 
| 0,5 lžičky 0,5 lžičky mleté papriky | Paprika červená sušená | 0.5 g | 
| 1 lžička 1 lžička sušeného libečku | Libeček sušený | 5 g | 
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| kousek kousek másla | Máslo kravské | |
| tymián | Tymián sušený | |
| petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| bazalka | Bazalka čerstvá |