Nutriční hodnoty (Kuřecí plátky s fazolkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 086 kJ / 738 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 142,07 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 141,80 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,27 g |
| Tuky | 8,70 g |
| – nasycené | 3,40 g |
| – nenasycené | 4,49 g |
| –– mononenasycené | 2,55 g |
| –– polynenasycené | 1,94 g |
| ––– omega 3 | 1,27 g |
| Vláknina | 0,90 g |
| Cholesterol | 330 mg |
| Sodík | 337 mg |
| Sůl | 0,84 g |
| Sacharidy | 22,33 g |
| – cukry | 15,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g kuřecích prsou | Kuře prso | 600 g |
| olivový olej | Olej olivový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| mletý kmín | Kmín mletý | |
| mletý koriandr | Koriandr list sušený | |
| 400 ml 400 ml drůbežího vývaru | Vývar kuřecí | 400 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce meruňkové marmelády | Marmeláda meruňková | 30 g |
| 100 g 100 g čerstvých nebo mražených zelených fazolových lusků | ||
| asi 10 10 černých oliv | Olivy čerstvé zralé | |
| petrželka | Petržel nať čerstvá |