Nutriční hodnoty (Hovězí plec na černém pivu, dušená v papiňáku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 6 848 kJ / 1 637 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 184,24 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 172,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,24 g |
Tuky | 51,60 g |
– nasycené | 23,86 g |
– nenasycené | 25,20 g |
–– mononenasycené | 20,04 g |
–– polynenasycené | 5,15 g |
––– omega 3 | 0,22 g |
Vláknina | 29,40 g |
Cholesterol | 403 mg |
Sodík | 612 mg |
Sůl | 1,60 g |
Sacharidy | 87,20 g |
– cukry | 33,60 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
800 g 800 g hovězí plece vcelku | Hovězí plec | 800 g |
300 ml 300 ml černého piva | Pivo tmavé 10ᵒ | 300 ml |
150 ml 150 ml hovězího vývaru nebo vody | Vývar hovězí | 150 ml |
3 lžíce 3 lžíce granulovaného česneku nebo 8 stroužků čerstvého | Česnek sušený | 45 g |
6 lžic 6 lžic hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 60 g |
2 lžíce 2 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 30 g |
3 3 cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý |