Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hovězí plec na černém pivu, dušená v papiňáku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie6 848 kJ /
1 637 kcal
Bílkoviny184,24 g
– z toho živočišné bílkoviny172,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,24 g
Tuky51,60 g
– nasycené23,86 g
– nenasycené25,20 g
–– mononenasycené20,04 g
–– polynenasycené5,15 g
––– omega 30,22 g
Vláknina29,40 g
Cholesterol 403 mg
Sodík 612 mg
Sůl1,60 g
Sacharidy87,20 g
– cukry33,60 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
800 g 800 g hovězí plece vcelku Hovězí plec 800 g
300 ml 300 ml černého piva Pivo tmavé 10ᵒ 300 ml
150 ml 150 ml hovězího vývaru nebo vody Vývar hovězí 150 ml
3 lžíce 3 lžíce granulovaného česneku nebo 8 stroužků čerstvého Česnek sušený 45 g
6 lžic 6 lžic hladké mouky Mouka pšeničná hladká 60 g
2 lžíce 2 lžíce sádla Sádlo vepřové 30 g
3 3 cibule Cibule čerstvá 210 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.