Nutriční hodnoty (Dobré brambory podle Kristýny)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 020 kJ / 961 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 68,08 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 40,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 28,08 g |
Tuky | 10,03 g |
– nasycené | 3,63 g |
– nenasycené | 5,87 g |
–– mononenasycené | 2,85 g |
–– polynenasycené | 3,02 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 53,65 g |
Cholesterol | 146 mg |
Sodík | 1,89 g |
Sůl | 4,20 g |
Sacharidy | 135,45 g |
– cukry | 17,65 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6 - 7 6 - 7 větších brambor | Brambor zimní | 325 g |
250 g 250 g žampiónů | Žampion čerstvý | 250 g |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 2 větší mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
200 g 200 g šunky | Šunka vepřová vařená | 200 g |
3 3 větší stroužky česneku | Česnek čerstvý | 210 g |
jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
pórek | Pórek čerstvý | |
pažitka | Pažitka čerstvá | |
olivový olej | Olej olivový | |
koření na americké brambory | Grilovací koření |