Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové plátky dušené s třemi paprikami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie242 kJ /
58 kcal
Bílkoviny1,95 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,95 g
Tuky0,60 g
– nasycené0,09 g
– nenasycené0,45 g
–– mononenasycené0,23 g
–– polynenasycené0,23 g
––– omega 30,00 g
Vláknina2,40 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 8 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy9,98 g
– cukry9,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vepřové plátky, nejlépe kotleta (cca 0,5 kg) Vepřová kotleta bez kosti
1/2 1/2 červené papriky Paprika červená čerstvá 75 g
1/2 1/2 zelené papriky Paprika zelená čerstvá
1/2 1/2 žluté papriky Paprika žlutá čerstvá 75 g
olivový olej Olej olivový
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.