Nutriční hodnoty (Vepřové plátky dušené s třemi paprikami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 242 kJ / 58 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 1,95 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,95 g | 
| Tuky | 0,60 g | 
| – nasycené | 0,09 g | 
| – nenasycené | 0,45 g | 
| –– mononenasycené | 0,23 g | 
| –– polynenasycené | 0,23 g | 
| ––– omega 3 | 0,00 g | 
| Vláknina | 2,40 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 8 mg | 
| Sůl | 0,00 g | 
| Sacharidy | 9,98 g | 
| – cukry | 9,00 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 4 4 vepřové plátky, nejlépe kotleta (cca 0,5 kg) | Vepřová kotleta bez kosti | |
| 1/2 1/2 červené papriky | Paprika červená čerstvá | 75 g | 
| 1/2 1/2 zelené papriky | Paprika zelená čerstvá | |
| 1/2 1/2 žluté papriky | Paprika žlutá čerstvá | 75 g | 
| olivový olej | Olej olivový | |
| sůl | Sůl mořská |