Kotlety se syrečky

Jana Remkova Kuchařka:

Doba přípravy: 60 minut PT1H00M Vepřové maso 21 názorů

514

Suroviny

4 vepřové kotlety
1 balíček tvarůžků (použila jsem romadůr)
1 cibule
pepř
sůl
olej na pánev
Recept si zatím oblíbilo 14 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Nejlépe je použít kotlety, já je však neměla a proto jsem postupovala jinak. Nakrojíme si do kotletky kapsu, mírně ji naklepeme, osolíme, opepříme. Do kapsy vložíme kroužky cibule a tvarůžek.

  2. Sepneme párátky a prudce opečeme na oleji. Pak dáme maso do pekáčku, zalijeme zbytkem výpečku z pánve, malinko podlijeme a pečeme dorůžova.

  3. Já jsem to dělala z krčku, takže jsem maso víc naklepala a syrečky jsem dala na polovinu masa a sepnula párátky. Bylo to vynikající.

Poznámka

Maso příliš nesolte, syrečky jsou slané dost. Pokud se troška syrečků dostane do šťávy, není to na škodu.

Zdroj-Doporučené recepty-Milada Novotná

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 6 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Kotlety se syrečky

  • janek53 janek53

  • Jana Remkova Jana Remkova(autorka receptu)

    BILKOVAI zkus, kdo má rád tvarůžky nepohrdne:-p

    Odpovědět

  • BILKOVAI BILKOVAI

    Jani, to musím vyzkoušet.:-O Bod musí být a už se těším na tu baštu:-p:-K:yes:

    Odpovědět

  • Teta Lena Teta Lena

    Ano to jsou.

    Odpovědět

  • Jana Remkova Jana Remkova(autorka receptu)

    Teta Lena, tak to musí být taky svělé:-p, krček je šťavnatější;-)

    Odpovědět

  • Teta Lena Teta Lena

    Jani já dělám krkovičku do prostřed plátek šunky,kolečko syrečku,přehnout,okraje sklepnout a obalit v trojobalu.Posílám bod:-p:yes::yes:

    Odpovědět

  • Jana Remkova Jana Remkova(autorka receptu)

    Luci, zkus a dej pak vědět, jak chutnalo, jo?;-)

    Odpovědět

  • Lucie08 Lucie08

    Moc se mi líbí recept,tak utíkám to zkusit!jinak bydlím v Německu a tady jsou ty syrečky úplně jiné u nás mají pořádné grády,tak snad to bude ok. :-8

    Odpovědět

  • Jana Remkova Jana Remkova(autorka receptu)

    Jéééé, Bibi, to je fuk, nevím, kolik jsem tady měla bodů, pro body nevařím;-) A díky za fotky!!!:-)

    Odpovědět

  • Bibinka Bibinka

    Jani, bodíka jsem ti dala, a představ si, že mi ho to nenačetlo a už to nejde, protože to píše, že už jsem jednou hodnotila, tak jsem z toho jelen. Neměla jsi tam náhodou bodíků 7:-?že bych jako přehlédla číslovku, nebo to mám napsat klukům?:-((
    Tahle ňamka si jich stejně zaslouží víííííc;-):yes:

    Odpovědět

  • Jana Remkova Jana Remkova(autorka receptu)

    Bibi, díky, to fakt těší u srdce, že něco chtnalo, koneckonců, nám taky. Kde je ten bodík?:-)):-D:-)):-D:-))

    Odpovědět

  • Bibinka Bibinka

    Jani, moc a moc chválím a jelikož jsme si duo maso+syrečky natolik zamilovali, že je dělám po týdnu znova i když trochu jinak, stalo se naším rodinným jídlem mezi nejoblíbenělšími;-)Přidala jsem ti fotky a přidávám ti i 9 bodík:yes:

    Odpovědět

  • HankaPu HankaPu

    Jani, vyzkouším:yes::-) +

    Odpovědět

  • Jana Remkova Jana Remkova(autorka receptu)

    Jendo, taky jsem to zaznamenala, bohužel:-/ Když jsem byla malá, bylo velkým hitem, že se začalo práškovat umělými hnojivy. Dnes si z toho chytráci udělali byznys a vše, co je na klasickém hnoji je "BIO" Chci tím jen říct, že "VŠE", co kdysi bylo super, dnes za moc nestojí, ať už vajíčka, sádlo, o másle ani nemluvím a sýry nevyjímám:-/

    Odpovědět

  • Jenda1 Jenda1

    Jani, věřím, že to nebude mít chybu;-):-p, protože to je "matroš"(materiál,ingredience), který mám rád:-p:-p:-p:-!. Je jen škoda, že tvarůžky jsou poslední dobou takové "mdlé", kde jsou ty časy, co bývaly krásně žluťoučké, prozrálé a "voňavé". Zřejmě asi budu muset koupit ty bledulky;-(.
    Posílám bodíka.:-!:-)):yes::yes::yes:

    Odpovědět

1 2

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo