Nutriční hodnoty (Plněná zapečená paprika)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 536 kJ / 2 040 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 146,46 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 134,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,78 g |
| Tuky | 121,68 g |
| – nasycené | 46,37 g |
| – nenasycené | 66,78 g |
| –– mononenasycené | 52,04 g |
| –– polynenasycené | 14,74 g |
| ––– omega 3 | 0,94 g |
| Vláknina | 15,00 g |
| Cholesterol | 619 mg |
| Sodík | 2,57 g |
| Sůl | 6,01 g |
| Sacharidy | 83,50 g |
| – cukry | 54,70 g |
| ––– laktóza | 13,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 slovenské papriky | Paprika červená čerstvá | 600 g |
| 1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 lžička 1 lžička oleje | Olej řepkový | 5 ml |
| 500 g 500 g mletého masa | Vepřový ořez | 500 g |
| sůl, pepř | Pepř černý | |
| koření na pizzu asi 1 lžička lžička (dle chuti) | Provensálské koření | |
| 1 1 vajíčko | Vejce slepičí | 70 g |
| 2 lžíce 2 lžíce strouhanky | Strouhanka pšeničná | 30 g |
| asi 150 ml 150 ml vývaru (třeba jen z masoxu) | Vývar hovězí | 150 ml |
| 200 g 200 g eidamu | Sýr kravský tvrdý 30% | 200 g |