Nutriční hodnoty (Zapečené libečkové brambory s jogurtem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 354 kJ / 802 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 31,75 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,20 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 14,55 g |
Tuky | 19,10 g |
– nasycené | 8,74 g |
– nenasycené | 6,90 g |
–– mononenasycené | 5,75 g |
–– polynenasycené | 1,15 g |
––– omega 3 | 0,17 g |
Vláknina | 21,42 g |
Cholesterol | 306 mg |
Sodík | 1,16 g |
Sůl | 2,74 g |
Sacharidy | 116,77 g |
– cukry | 20,52 g |
––– laktóza | 2,22 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g brambor uvařených ve slupce | Brambor zimní | 600 g |
150 g 150 g řeckého nebo jiného bílého jogurtu | ||
50 g 50 g balkánského sýru | Sýr balkánský (50% t. v s.) | 50 g |
2 lžíce 2 lžíce mléka nebo smetany | Mléko kravské polotučné 1,5% | 30 ml |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
1-2 1-2 cibule | Cibule čerstvá | 105 g |
svazek svazek libečku | Libeček čerstvý | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
kousek kousek másla a strouhanka na vysypání pekáčku | Strouhanka pšeničná |