Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Polévka z červené čočky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 571 kJ /
1 092 kcal
Bílkoviny60,74 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny60,74 g
Tuky5,35 g
– nasycené0,90 g
– nenasycené4,30 g
–– mononenasycené1,93 g
–– polynenasycené2,37 g
––– omega 30,51 g
Vláknina59,14 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 30 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy173,10 g
– cukry10,62 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g červené čočky Čočka červená neloupaná 250 g
2 2 větší brambory Brambor zimní 100 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská
pepř černý Pepř černý
1 1 bobkový list Bobkový list sušený
1 lžíce 1 lžíce kari Kari 15 g
čerstvý tymián nebo sušený tymián Tymián čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.