Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Fisch and chips s remuládou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie11 943 kJ /
2 855 kcal
Bílkoviny187,60 g
– z toho živočišné bílkoviny155,98 g
– z toho rostlinné bílkoviny31,62 g
Tuky137,27 g
– nasycené17,27 g
– nenasycené106,16 g
–– mononenasycené40,33 g
–– polynenasycené65,83 g
––– omega 34,08 g
Vláknina16,76 g
Cholesterol 902 mg
Sodík 1,86 g
Sůl4,44 g
Sacharidy200,94 g
– cukry19,25 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
asi 800 g 800 g filetů z tresky (nebo jiné bělomasé ryby) Treska filet 800 g
2 lžíce 2 lžíce octa (klidně kvasného) Ocet lihový 30 ml
6 g 6 g droždí (z kostičky) Droždí pekařské lisované 6 g
150 g 150 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 150 g
asi 150 ml 150 ml světlého piva Pivo světlé 10ᵒ 150 ml
sůl Sůl mořská
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
1 1 bílek Vaječný bílek 33 g
olej na smažení Olej řepkový
1 lžíce 1 lžíce octa (sladového, může být i vinný) Ocet lihový 15 ml
500 g 500 g brambor Brambor zimní 500 g
olej na smažení¨ Olej řepkový
1 lžíce 1 lžíce octa Ocet lihový 15 ml
125 g 125 g majolky Majonéza 125 g
1 1 natvrdo uvařené vejce Vejce slepičí 70 g
1 1 malá šalotka Šalotka čerstvá
1 1 sterilovaná okurka Okurka polní zavařená
1 lžička 1 lžička kaparů Kapary 5 g
1 lžíce 1 lžíce nasekané petržele Petržel kořenová čerstvá 15 g
sůl Sůl mořská
mletý černý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.