Nutriční hodnoty (Špecle s hnědými žampiony, restovanou cibulkou a slaninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 723 kJ / 1 607 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 12,60 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 7,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,60 g |
| Tuky | 168,40 g |
| – nasycené | 82,36 g |
| – nenasycené | 84,04 g |
| –– mononenasycené | 72,00 g |
| –– polynenasycené | 12,04 g |
| ––– omega 3 | 0,20 g |
| Vláknina | 8,00 g |
| Cholesterol | 140 mg |
| Sodík | 3,22 g |
| Sůl | 8,00 g |
| Sacharidy | 6,20 g |
| – cukry | 1,60 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 balíček 1 balíček špeclí | Noky | |
| 200 g 200 g hnědých žampionů | Žampion čerstvý | 200 g |
| 200 g 200 g anglické slaniny | Anglická slanina | 200 g |
| olej na restování | Olej řepkový | |
| 1 1 jarní cibulka i s natí | Cibulka jarní čerstvá | |
| sojová omáčka podle chuti | Sójová omáčka Tamari | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| drcený kmín | Kmín mletý | |
| olivový olej | Olej olivový |