Nutriční hodnoty (Čínské marinované ledvinky - 腌制 - yānzhì marinated)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 706 kJ / 169 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,79 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,79 g |
| Tuky | 10,09 g |
| – nasycené | 0,68 g |
| – nenasycené | 8,90 g |
| –– mononenasycené | 6,30 g |
| –– polynenasycené | 2,60 g |
| ––– omega 3 | 0,82 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 2,66 g |
| Sůl | 6,30 g |
| Sacharidy | 11,99 g |
| – cukry | 5,15 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 6 6 vepřových ledvinek | Ledviny vepřové | |
| víno shao xing | Víno bílé suché | |
| 3 lžíce 3 lžíce světlé sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 45 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce vína shao xing | Víno bílé suché | 30 ml |
| 2 lžičky 2 lžičky čili oleje | Olej řepkový | 10 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce rýžového octa | Ocet rýžový | 15 ml |
| 1 lžička 1 lžička cukru | Cukr bílý | 5 g |
| špetka špetka wei-su | E621 - L-glutaman sodný | |
| houby Jidášovo ucho | Jidášovo ucho čerstvé | |
| ledový salát | Salát ledový čerstvý | |
| čili olej | Olej řepkový | |
| marinovaná čili paprička z oleje | Olej řepkový |