Nutriční hodnoty (Bůčková pomazánka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 10 425 kJ / 2 492 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 121,60 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 115,90 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,70 g |
| Tuky | 205,86 g |
| – nasycené | 49,07 g |
| – nenasycené | 112,67 g |
| –– mononenasycené | 89,91 g |
| –– polynenasycené | 22,76 g |
| ––– omega 3 | 1,99 g |
| Vláknina | 11,40 g |
| Cholesterol | 1,53 g |
| Sodík | 1,52 g |
| Sůl | 3,35 g |
| Sacharidy | 35,00 g |
| – cukry | 9,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g pečeného bůčku (bez kůže, kostí) | Vepřový bok | 500 g |
| 150 g 150 g cibule | Cibule čerstvá | 150 g |
| 4 lžíce 4 lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | 60 g |
| 4-5 lžic 4-5 lžic podpečínkového sádla se šťávou z výpeku | Výpek | |
| 5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| drcený kmín (nemusí být) | Kmín mletý |