Nutriční hodnoty (Vodovka z vepřových kůží)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 267 kJ / 303 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 9,20 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,20 g |
| Tuky | 0,53 g |
| – nasycené | 0,14 g |
| – nenasycené | 0,14 g |
| –– mononenasycené | 0,00 g |
| –– polynenasycené | 0,14 g |
| ––– omega 3 | 0,03 g |
| Vláknina | 15,30 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 29 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 61,50 g |
| – cukry | 3,90 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 5 5 velkych brambor | Brambor zimní | 250 g |
| 5 5 vepřových kůží | Vepřová kůže | |
| 2 2 hrstě sušených hub | Houby sušené směs | |
| 1 1 česnek | Česnek čerstvý | 70 g |
| majoránka | Majoránka sušená | |
| sůl | Sůl mořská | |
| vegeta | Kořenící směs sypká | |
| pepř | Pepř černý | |
| chléb -tvrdší na topinky |