Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vodovka z vepřových kůží)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 267 kJ /
303 kcal
Bílkoviny9,20 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,20 g
Tuky0,53 g
– nasycené0,14 g
– nenasycené0,14 g
–– mononenasycené0,00 g
–– polynenasycené0,14 g
––– omega 30,03 g
Vláknina15,30 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 29 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy61,50 g
– cukry3,90 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 5 velkych brambor Brambor zimní 250 g
5 5 vepřových kůží Vepřová kůže
2 2 hrstě sušených hub Houby sušené směs
1 1 česnek Česnek čerstvý 70 g
majoránka Majoránka sušená
sůl Sůl mořská
vegeta Kořenící směs sypká
pepř Pepř černý
chléb -tvrdší na topinky

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.