Nutriční hodnoty (Vodovka z vepřových kůží)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 267 kJ / 303 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,20 g |
Tuky | 0,53 g |
– nasycené | 0,14 g |
– nenasycené | 0,14 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,14 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 15,30 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 29 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 61,50 g |
– cukry | 3,90 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
5 5 velkych brambor | Brambor zimní | 250 g |
5 5 vepřových kůží | Vepřová kůže | |
2 2 hrstě sušených hub | Houby sušené směs | |
1 1 česnek | Česnek čerstvý | 70 g |
majoránka | Majoránka sušená | |
sůl | Sůl mořská | |
vegeta | Kořenící směs sypká | |
pepř | Pepř černý | |
chléb -tvrdší na topinky |