Nutriční hodnoty (Václavkový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 564 kJ / 374 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,52 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 15,52 g |
Tuky | 1,26 g |
– nasycené | 0,63 g |
– nenasycené | 0,25 g |
–– mononenasycené | 0,06 g |
–– polynenasycené | 0,18 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 23,62 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 54 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 64,50 g |
– cukry | 12,70 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g malinkých václavek | Václavka čerstvá | 300 g |
5 5 malých ve slupce vařených brambor | Brambor zimní | 250 g |
5 listů 5 listů čínského zelí (může být i libovolný salát) | Zelí čínské čerstvé | |
2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
1 lžíce 1 lžíce bílého vinného octa | Ocet vinný bílý | 15 ml |