Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Václavkový salát)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 564 kJ /
374 kcal
Bílkoviny15,52 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny15,52 g
Tuky1,26 g
– nasycené0,63 g
– nenasycené0,25 g
–– mononenasycené0,06 g
–– polynenasycené0,18 g
––– omega 30,03 g
Vláknina23,62 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 54 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy64,50 g
– cukry12,70 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g malinkých václavek Václavka čerstvá 300 g
5 5 malých ve slupce vařených brambor Brambor zimní 250 g
5 listů 5 listů čínského zelí (může být i libovolný salát) Zelí čínské čerstvé
2 2 rajčata Rajče červené čerstvé 120 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
1 lžíce 1 lžíce bílého vinného octa Ocet vinný bílý 15 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.