Nutriční hodnoty (Václavkový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 564 kJ / 374 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 15,52 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 15,52 g |
| Tuky | 1,26 g |
| – nasycené | 0,63 g |
| – nenasycené | 0,25 g |
| –– mononenasycené | 0,06 g |
| –– polynenasycené | 0,18 g |
| ––– omega 3 | 0,03 g |
| Vláknina | 23,62 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 54 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 64,50 g |
| – cukry | 12,70 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g malinkých václavek | Václavka čerstvá | 300 g |
| 5 5 malých ve slupce vařených brambor | Brambor zimní | 250 g |
| 5 listů 5 listů čínského zelí (může být i libovolný salát) | Zelí čínské čerstvé | |
| 2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 1 lžíce 1 lžíce bílého vinného octa | Ocet vinný bílý | 15 ml |