Nutriční hodnoty (Lenčin zapečený květák)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 278 kJ / 1 262 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 76,56 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 58,97 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 17,59 g |
Tuky | 48,07 g |
– nasycené | 16,63 g |
– nenasycené | 20,71 g |
–– mononenasycené | 16,33 g |
–– polynenasycené | 4,38 g |
––– omega 3 | 0,17 g |
Vláknina | 15,23 g |
Cholesterol | 1,09 g |
Sodík | 1,97 g |
Sůl | 4,09 g |
Sacharidy | 124,83 g |
– cukry | 31,17 g |
––– laktóza | 16,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 střední do poloměkka uvařený květák | Květák čerstvý | |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1/2 hrnku 1/2 hrnku strouhanky | Strouhanka pšeničná | 125 g |
1 1 kypřící prášek | Kypřící prášek | |
1 hrnek 1 hrnek polotučného mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
70 g 70 g nastrouhaného eidamu | Sýr kravský tvrdý 30% | 70 g |
1 1 střední rajče | Rajče červené čerstvé | 60 g |
sůl | Sůl mořská | |
1 lžička 1 lžička práškového česneku | Česnek sušený | 5 g |
1 balení 1 balení plátkové šunky | Šunka vepřová vařená | |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
2 lžíce 2 lžíce nasekané čerstvé bazalky | Bazalka čerstvá | 30 g |
2 lžičky 2 lžičky nasekané čerstvé petrželky | Petržel nať čerstvá | 10 g |
několik stroužků stroužků másla | Máslo kravské |