Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Lenčin zapečený květák)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 278 kJ /
1 262 kcal
Bílkoviny76,56 g
– z toho živočišné bílkoviny58,97 g
– z toho rostlinné bílkoviny17,59 g
Tuky48,07 g
– nasycené16,63 g
– nenasycené20,71 g
–– mononenasycené16,33 g
–– polynenasycené4,38 g
––– omega 30,17 g
Vláknina15,23 g
Cholesterol 1,09 g
Sodík 1,97 g
Sůl4,09 g
Sacharidy124,83 g
– cukry31,17 g
––– laktóza16,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 střední do poloměkka uvařený květák Květák čerstvý
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
1/2 hrnku 1/2 hrnku strouhanky Strouhanka pšeničná 125 g
1 1 kypřící prášek Kypřící prášek
1 hrnek 1 hrnek polotučného mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
70 g 70 g nastrouhaného eidamu Sýr kravský tvrdý 30% 70 g
1 1 střední rajče Rajče červené čerstvé 60 g
sůl Sůl mořská
1 lžička 1 lžička práškového česneku Česnek sušený 5 g
1 balení 1 balení plátkové šunky Šunka vepřová vařená
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
2 lžíce 2 lžíce nasekané čerstvé bazalky Bazalka čerstvá 30 g
2 lžičky 2 lžičky nasekané čerstvé petrželky Petržel nať čerstvá 10 g
několik stroužků stroužků másla Máslo kravské

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.