Nutriční hodnoty (Václavky na kmínu s čínskym zelím a bramborami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 838 kJ / 200 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 11,16 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,16 g |
| Tuky | 1,73 g |
| – nasycené | 0,68 g |
| – nenasycené | 1,00 g |
| –– mononenasycené | 0,65 g |
| –– polynenasycené | 0,35 g |
| ––– omega 3 | 0,01 g |
| Vláknina | 18,54 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 32 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 26,90 g |
| – cukry | 0,92 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g hlaviček mladých václavek | Václavka čerstvá | 300 g |
| 1 1 čínske zelí | Zelí čínské čerstvé | |
| 1 1 brambor | Brambor zimní | 50 g |
| 2 lžičky 2 lžičky kmínu | Kmín | 10 g |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská |