Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Oříšková srdíčka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie18 371 kJ /
4 391 kcal
Bílkoviny73,22 g
– z toho živočišné bílkoviny24,72 g
– z toho rostlinné bílkoviny48,50 g
Tuky244,77 g
– nasycené34,06 g
– nenasycené177,48 g
–– mononenasycené52,30 g
–– polynenasycené125,18 g
––– omega 319,10 g
Vláknina17,40 g
Cholesterol 944 mg
Sodík 350 mg
Sůl0,79 g
Sacharidy444,25 g
– cukry336,54 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
100 g 100 g Hery Margarín 100 g
100 g 100 g moučkového cukru Cukr bílý 100 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
1 PL 1 PL rumu Rum 17 ml
120 g 120 g vlašských ořechů Vlašské ořechy 120 g
100 g 100 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 100 g
2 2 žloutky Vaječný žloutek 46 g
100 g 100 g moučkového cukru Cukr bílý 100 g
1 PL 1 PL medu Med nepasterovaný 36 g
1 PL 1 PL rumu Rum 17 ml
120 g 120 g vlašských ořechů Vlašské ořechy 120 g
100 g 100 g moučkového cukru Cukr bílý 100 g
2 PL 2 PL citronové šťávy Šťáva z citrónu 30 ml
2 PL 2 PL horké vody Voda 36 ml
potravinářská barva žlutá a růžová E154 - Hněď FK ( CI potravinářská hněď 1 )
ořechy na posypání Vlašské ořechy

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.