Nutriční hodnoty (Polévka z červené čočky a pečených batátů s kokosovým mlékem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 673 kJ / 878 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 38,58 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 38,58 g |
| Tuky | 25,50 g |
| – nasycené | 20,42 g |
| – nenasycené | 3,45 g |
| –– mononenasycené | 1,93 g |
| –– polynenasycené | 1,52 g |
| ––– omega 3 | 0,30 g |
| Vláknina | 39,38 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 50 mg |
| Sůl | 0,08 g |
| Sacharidy | 107,76 g |
| – cukry | 17,09 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 velké batáty | Batáty neloupané | |
| 1 1 žlutá cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
| 150 g 150 g červené čočky | Čočka červená neloupaná | 150 g |
| 1 1 malá chilli paprička | Chilli paprička čerstvá | |
| zeleninový vývar | Vývar zeleninový | |
| 150 ml 150 ml kokosového mléka | Nápoj kokosový | 150 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| mletý koriandr | Koriandr list sušený | |
| římský kmín | Římský kmín mletý | |
| olivový olej | Olej olivový |