Nutriční hodnoty (Krakonošův oheň)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 5 214 kJ / 1 246 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 114,03 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 112,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,03 g |
Tuky | 77,00 g |
– nasycené | 23,92 g |
– nenasycené | 46,10 g |
–– mononenasycené | 35,28 g |
–– polynenasycené | 10,82 g |
––– omega 3 | 3,01 g |
Vláknina | 4,00 g |
Cholesterol | 290 mg |
Sodík | 3,70 g |
Sůl | 8,75 g |
Sacharidy | 22,25 g |
– cukry | 17,00 g |
––– laktóza | 9,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g vepřového masa (krkovice, plec) | Vepřová kýta | 500 g |
1/2 KL 1/2 KL cayenského pepře | Chilli paprička mletá | 2.5 g |
1 KL 1 KL pepře | Pepř černý | 5 g |
1 KL 1 KL soli | Sůl mořská | 8 g |
6 6 středních žampionů | Žampion čerstvý | |
1/2 1/2 kapie | Paprika červená čerstvá | 125 g |
1 1 velká nebo 2 střední cibule pokrájené na půlkolečka | ||
10 cm 10 cm pórku | Pórek čerstvý | |
250 ml 250 ml smetany na vaření (10%) | Smetana kravská sladká 12% | 250 ml |
cca 3 PL 3 PL oleje na smažení | Olej řepkový | 33 ml |