Nutriční hodnoty (Krakonošův oheň)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 5 214 kJ / 1 246 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 114,03 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 112,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,03 g |
| Tuky | 77,00 g |
| – nasycené | 23,92 g |
| – nenasycené | 46,10 g |
| –– mononenasycené | 35,28 g |
| –– polynenasycené | 10,82 g |
| ––– omega 3 | 3,01 g |
| Vláknina | 4,00 g |
| Cholesterol | 290 mg |
| Sodík | 3,70 g |
| Sůl | 8,75 g |
| Sacharidy | 22,25 g |
| – cukry | 17,00 g |
| ––– laktóza | 9,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g vepřového masa (krkovice, plec) | Vepřová kýta | 500 g |
| 1/2 KL 1/2 KL cayenského pepře | Chilli paprička mletá | 2.5 g |
| 1 KL 1 KL pepře | Pepř černý | 5 g |
| 1 KL 1 KL soli | Sůl mořská | 8 g |
| 6 6 středních žampionů | Žampion čerstvý | |
| 1/2 1/2 kapie | Paprika červená čerstvá | 125 g |
| 1 1 velká nebo 2 střední cibule pokrájené na půlkolečka | ||
| 10 cm 10 cm pórku | Pórek čerstvý | |
| 250 ml 250 ml smetany na vaření (10%) | Smetana kravská sladká 12% | 250 ml |
| cca 3 PL 3 PL oleje na smažení | Olej řepkový | 33 ml |