Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Krakonošův oheň)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie5 214 kJ /
1 246 kcal
Bílkoviny114,03 g
– z toho živočišné bílkoviny112,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,03 g
Tuky77,00 g
– nasycené23,92 g
– nenasycené46,10 g
–– mononenasycené35,28 g
–– polynenasycené10,82 g
––– omega 33,01 g
Vláknina4,00 g
Cholesterol 290 mg
Sodík 3,70 g
Sůl8,75 g
Sacharidy22,25 g
– cukry17,00 g
––– laktóza9,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vepřového masa (krkovice, plec) Vepřová kýta 500 g
1/2 KL 1/2 KL cayenského pepře Chilli paprička mletá 2.5 g
1 KL 1 KL pepře Pepř černý 5 g
1 KL 1 KL soli Sůl mořská 8 g
6 6 středních žampionů Žampion čerstvý
1/2 1/2 kapie Paprika červená čerstvá 125 g
1 1 velká nebo 2 střední cibule pokrájené na půlkolečka
10 cm 10 cm pórku Pórek čerstvý
250 ml 250 ml smetany na vaření (10%) Smetana kravská sladká 12% 250 ml
cca 3 PL 3 PL oleje na smažení Olej řepkový 33 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.