Nutriční hodnoty (Pečená půlka husy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 385 kJ / 92 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,09 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,09 g |
| Tuky | 0,60 g |
| – nasycené | 0,20 g |
| – nenasycené | 0,26 g |
| –– mononenasycené | 0,03 g |
| –– polynenasycené | 0,22 g |
| ––– omega 3 | 0,04 g |
| Vláknina | 6,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 8 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 18,15 g |
| – cukry | 16,10 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1/2 1/2 husy | Husa | |
| 1 1 jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
| 1/2 1/2 cibule | Cibule čerstvá | 35 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| celý kmín | Kmín | |
| vývar (nebo voda) | Vývar masový |