Nutriční hodnoty (Pečená půlka husy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 385 kJ / 92 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,09 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,09 g |
Tuky | 0,60 g |
– nasycené | 0,20 g |
– nenasycené | 0,26 g |
–– mononenasycené | 0,03 g |
–– polynenasycené | 0,22 g |
––– omega 3 | 0,04 g |
Vláknina | 6,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 8 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 18,15 g |
– cukry | 16,10 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 1/2 husy bez páteře nebo páteř v polovině zlomte | Husa | |
1 1 jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
1/2 1/2 cibule | Cibule čerstvá | 35 g |
sůl | Sůl mořská | |
celý kmín | Kmín | |
voda nebo vývar | Voda |