Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Lososové ražniči

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 10 min 16 špejlí na ražniči namočíme do vody a necháme odstát asi 1 hodinu, aby při grilování neshořely.

40 min (30 min příprava + 10 min tepelná úprava, 16 špejlí na ražniči namočíme do vody a necháme odstát asi 1 hodinu, aby při grilování neshořely.)

9. 12. 2022 11:30

Suroviny pro 5 porcí

5 porcí

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 112 kJ / 505 kcal
Bílkoviny1,96 g
Tuky47,73 g
Vláknina5,31 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6,60 g
Sůl16,50 g
Sacharidy14,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

  1. TIP Špejle na ražniči namočte do vody a nechte odstát asi 1 hodinu, aby při grilování neshořely.

  2. Podávame s jemným Ajvarem Podravka a opečenými kousky chleba.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: losos, podravka, olej olivový, limetka, podravka, koření oregáno čerstvé

TopRecepty.cz

Lososové ražniči

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/KrXDG