Nutriční hodnoty ("Bramborový placky se škvarkama")
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 2 614 kJ / 625 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 17,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 17,00 g |
| Tuky | 1,30 g |
| – nasycené | 0,18 g |
| – nenasycené | 0,45 g |
| –– mononenasycené | 0,09 g |
| –– polynenasycené | 0,36 g |
| ––– omega 3 | 0,04 g |
| Vláknina | 11,50 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 26 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 130,50 g |
| – cukry | 5,80 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g brambor vařených ve slupce | Brambor zimní | 400 g |
| 80-100 g 80-100 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 90 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| 1 1 velká hrst škvarků | Škvarky | |
| sádlo na smažení | Sádlo vepřové |