Nutriční hodnoty (Vaječná omeleta se zeleným chřestem, ovčím sýrem a petrželkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 383 kJ / 569 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 42,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 41,04 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,96 g |
| Tuky | 42,55 g |
| – nasycené | 16,88 g |
| – nenasycené | 18,35 g |
| –– mononenasycené | 14,44 g |
| –– polynenasycené | 3,91 g |
| ––– omega 3 | 0,26 g |
| Vláknina | 2,40 g |
| Cholesterol | 821 mg |
| Sodík | 1,51 g |
| Sůl | 3,65 g |
| Sacharidy | 4,02 g |
| – cukry | 1,92 g |
| ––– laktóza | 0,60 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 60 g 60 g chřestu | Chřest zelený čerstvý | 60 g |
| 60 g 60 g pecorina | Pecorino | 60 g |
| petrželka kudrnka | Petržel nať čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| olej | Olej řepkový |