Nutriční hodnoty (Vaječná omeleta se zeleným chřestem, ovčím sýrem a petrželkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 383 kJ / 569 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 42,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 41,04 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,96 g |
Tuky | 42,55 g |
– nasycené | 16,88 g |
– nenasycené | 18,35 g |
–– mononenasycené | 14,44 g |
–– polynenasycené | 3,91 g |
––– omega 3 | 0,26 g |
Vláknina | 2,40 g |
Cholesterol | 821 mg |
Sodík | 1,51 g |
Sůl | 3,65 g |
Sacharidy | 4,02 g |
– cukry | 1,92 g |
––– laktóza | 0,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
60 g 60 g chřestu | Chřest zelený čerstvý | 60 g |
60 g 60 g pecorina | Pecorino | 60 g |
petrželka kudrnka | Petržel nať čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
olej | Olej řepkový |