Čertovské řízečky

Drůbeží maso Doba přípravy: 30 minut + marinování 11 názorů

Drůbeží maso Doba přípravy: 30 minut + marinování 11 názorů

Suroviny 4 porce

40 dkg kuřecího masa (krůtího nebo vepřového)
4 cibule
Na marinádu:
4 vejce
4 lžíce škrobu (bramborového)
1 lžíce oleje
1 lžíce sójové omáčky
1 lžička soli
1 lžička pepře
1 lžička sladké papriky
pálivá paprika (podle svého uvážení)
1 lžička karí koření
olej (na smažení)

Postup přípravy receptu

  1. Maso nakrájíme na nudličky, cibuli na půl a na měsíčky. Smícháme si marinádu, vložíme maso a cibuli, řádně promícháme a necháme nejlépe přes noc marinovat.

  2. Lžící vkládáme na pánev s rozehřátým olejem a uhladíme do tvaru placičky a smažíme pomalu z obou stran. Příloha rozmarýnové brambory.

Komentáře k receptu Čertovské řízečky

Tématické fráze: rizecky čertovské řízky čínské řízečky čertovské placičky párty řízečky čínské řízečky recept čertovské nudličky čertovské maso čertovy řízky řízečky na párty čertovské recepty čertovy placičky výborné řízečky řízečky na párty recept čertovské kuřecí nudličky čertovská omáčka čertovská kuchařka čertův řízek recepty rizecky hovězí nudličky čertovské