Nutriční hodnoty (Dietní křupavá žemlovka pro diabetiky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 8 554 kJ / 2 044 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 42,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 42,40 g |
Tuky | 13,18 g |
– nasycené | 3,58 g |
– nenasycené | 8,17 g |
–– mononenasycené | 2,23 g |
–– polynenasycené | 5,94 g |
––– omega 3 | 0,36 g |
Vláknina | 58,10 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2,46 g |
Sůl | 6,00 g |
Sacharidy | 410,00 g |
– cukry | 211,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 balení 1 balení grahamových toastů (mohou být i vícezrnné, celozrnné) | Toast pšeničný bílý | 400 g |
8-10 8-10 velkých jablek | Jablko čerstvé | 1350 g |
stéviové sladidlo v prášku z lékárny nebo rozmačkaný Diachróm se stévií | E951 - Aspartam | |
2 hrsti 2 hrsti rozinek | Rozinky | 100 g |
2 hrsti 2 hrsti ořechů | Vlašské ořechy | |
olivový olej podle potřeby | Olej olivový | |
1 sáček 1 sáček skořice | Skořice ceylonská | |
mléko podle potřeby | Mléko kravské polotučné 1,5% |