Nutriční hodnoty (Tmavá mořská treska, pečená na másle, s mixem rajčat, soli, pepře, bylinek a citronové šťávy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 710 kJ / 648 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 145,20 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 144,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,20 g |
| Tuky | 4,24 g |
| – nasycené | 0,85 g |
| – nenasycené | 2,54 g |
| –– mononenasycené | 0,85 g |
| –– polynenasycené | 1,70 g |
| ––– omega 3 | 0,80 g |
| Vláknina | 4,80 g |
| Cholesterol | 480 mg |
| Sodík | 540 mg |
| Sůl | 1,28 g |
| Sacharidy | 4,80 g |
| – cukry | 4,56 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 800 g 800 g mořské, chlazené tresky tmavé | Treska filet | 800 g |
| olivový olej | Olej olivový | |
| 4 4 nasekaná spařená a oloupaná cherry rajčátka | Rajčata cherry | 120 g |
| hrubá mořská sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| sušený tymián, oregano | Oregano sušené | |
| šťáva z citronu podle každého | Šťáva z citrónu | |
| + plátky plátky másla | Máslo kravské | |