Nutriční hodnoty (Bramborový nákyp se schwarzwaldskou šunkou se sýrovým středem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 277 kJ / 1 500 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 79,14 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 69,14 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,00 g |
Tuky | 86,43 g |
– nasycené | 48,16 g |
– nenasycené | 28,88 g |
–– mononenasycené | 24,90 g |
–– polynenasycené | 3,98 g |
––– omega 3 | 0,41 g |
Vláknina | 11,00 g |
Cholesterol | 999 mg |
Sodík | 1,31 g |
Sůl | 3,08 g |
Sacharidy | 95,95 g |
– cukry | 17,85 g |
––– laktóza | 12,85 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g vařených brambor | Brambor zimní | 500 g |
160 160 g plátků schwarzwaldské šunky | Šunka parmská | |
200 g 200 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 200 ml |
sůl | Sůl mořská | |
strouhaný muškátový oříšek | Muškátový oříšek | |
1 1 jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
mletý černý pepř | Pepř černý | |
nasekaná petrželka a pažitka | Petržel nať čerstvá | |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
150 g 150 g strouhaného Čedaru | Čedar | 150 g |
máslo na vymazání formy | Máslo kravské | |
1 1 sýr Camembert | Camembert |