Nutriční hodnoty (Bramborový nákyp se schwarzwaldskou šunkou se sýrovým středem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 277 kJ / 1 500 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 79,14 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 69,14 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,00 g | 
| Tuky | 86,43 g | 
| – nasycené | 48,16 g | 
| – nenasycené | 28,88 g | 
| –– mononenasycené | 24,90 g | 
| –– polynenasycené | 3,98 g | 
| ––– omega 3 | 0,41 g | 
| Vláknina | 11,00 g | 
| Cholesterol | 999 mg | 
| Sodík | 1,31 g | 
| Sůl | 3,08 g | 
| Sacharidy | 95,95 g | 
| – cukry | 17,85 g | 
| ––– laktóza | 12,85 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 500 g 500 g vařených brambor | Brambor zimní | 500 g | 
| 160 160 g plátků schwarzwaldské šunky | Šunka parmská | |
| 200 g 200 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 200 ml | 
| sůl | Sůl mořská | |
| strouhaný muškátový oříšek | Muškátový oříšek | |
| 1 1 jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
| mletý černý pepř | Pepř černý | |
| nasekaná petrželka a pažitka | Petržel nať čerstvá | |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g | 
| 150 g 150 g strouhaného Čedaru | Čedar | 150 g | 
| máslo na vymazání formy | Máslo kravské | |
| 1 1 sýr Camembert | Camembert |