Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborový nákyp se schwarzwaldskou šunkou se sýrovým středem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 277 kJ /
1 500 kcal
Bílkoviny79,14 g
– z toho živočišné bílkoviny69,14 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,00 g
Tuky86,43 g
– nasycené48,16 g
– nenasycené28,88 g
–– mononenasycené24,90 g
–– polynenasycené3,98 g
––– omega 30,41 g
Vláknina11,00 g
Cholesterol 999 mg
Sodík 1,31 g
Sůl3,08 g
Sacharidy95,95 g
– cukry17,85 g
––– laktóza12,85 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vařených brambor Brambor zimní 500 g
160 160 g plátků schwarzwaldské šunky Šunka parmská
200 g 200 g zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 200 ml
sůl Sůl mořská
strouhaný muškátový oříšek Muškátový oříšek
1 1 jarní cibulka Cibulka jarní čerstvá
mletý černý pepř Pepř černý
nasekaná petrželka a pažitka Petržel nať čerstvá
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
150 g 150 g strouhaného Čedaru Čedar 150 g
máslo na vymazání formy Máslo kravské
1 1 sýr Camembert Camembert

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.