Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Borůvkový cheesecake ve skle)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie10 994 kJ /
2 628 kcal
Bílkoviny67,01 g
– z toho živočišné bílkoviny61,81 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,20 g
Tuky135,80 g
– nasycené83,60 g
– nenasycené46,33 g
–– mononenasycené37,58 g
–– polynenasycené8,75 g
––– omega 31,50 g
Vláknina8,00 g
Cholesterol 407 mg
Sodík 308 mg
Sůl0,71 g
Sacharidy280,34 g
– cukry258,74 g
––– laktóza29,34 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
60 g 60 g máslových sušenek Sušenka 60 g
30 g 30 g másla Máslo kravské 30 g
500 g 500 g tvarohu Tvaroh polotučný 500 g
1 1 granátové jablko Granátové jablko jádra čerstvá
200 g 200 g borůvek Borůvky čerstvé 200 g
8 lžic 8 lžic moučkového cukru Cukr bílý 200 g
250 g 250 g smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 250 ml
1 1 ztužovač šlehačky Ztužovač šlehačky
borůvkový sirup na přelití Sirup citronový
borůvky na ozdobu Borůvky čerstvé

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.