Nutriční hodnoty (Borůvkový cheesecake ve skle)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 10 994 kJ / 2 628 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 67,01 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 61,81 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,20 g |
Tuky | 135,80 g |
– nasycené | 83,60 g |
– nenasycené | 46,33 g |
–– mononenasycené | 37,58 g |
–– polynenasycené | 8,75 g |
––– omega 3 | 1,50 g |
Vláknina | 8,00 g |
Cholesterol | 407 mg |
Sodík | 308 mg |
Sůl | 0,71 g |
Sacharidy | 280,34 g |
– cukry | 258,74 g |
––– laktóza | 29,34 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
60 g 60 g máslových sušenek | Sušenka | 60 g |
30 g 30 g másla | Máslo kravské | 30 g |
500 g 500 g tvarohu | Tvaroh polotučný | 500 g |
1 1 granátové jablko | Granátové jablko jádra čerstvá | |
200 g 200 g borůvek | Borůvky čerstvé | 200 g |
8 lžic 8 lžic moučkového cukru | Cukr bílý | 200 g |
250 g 250 g smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 250 ml |
1 1 ztužovač šlehačky | Ztužovač šlehačky | |
borůvkový sirup na přelití | Sirup citronový | |
borůvky na ozdobu | Borůvky čerstvé |