Nutriční hodnoty (Dýňové knedlíky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 6 768 kJ / 1 618 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 60,49 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 25,86 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 34,63 g | 
| Tuky | 48,62 g | 
| – nasycené | 9,96 g | 
| – nenasycené | 31,41 g | 
| –– mononenasycené | 21,89 g | 
| –– polynenasycené | 9,52 g | 
| ––– omega 3 | 1,95 g | 
| Vláknina | 16,75 g | 
| Cholesterol | 533 mg | 
| Sodík | 1,90 g | 
| Sůl | 4,42 g | 
| Sacharidy | 226,65 g | 
| – cukry | 22,38 g | 
| ––– laktóza | 12,25 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 250 g 250 g dýně - máslová nebo Hokkaidó | Dýně čerstvá | 250 g | 
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml | 
| 250 ml 250 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml | 
| 250 g 250 g bílého pečiva - houska, rohlík, veka | Houska pšeničná | 250 g | 
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g | 
| cca 100 g 100 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 100 g | 
| sůl | Sůl mořská | |
| bílý pepř mletý | Pepř bílý mletý | |
| nasekaná petrželka - není nutná | Petržel nať čerstvá |