Nutriční hodnoty (Dýňové knedlíky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 6 768 kJ / 1 618 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,49 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 25,86 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 34,63 g |
Tuky | 48,62 g |
– nasycené | 9,96 g |
– nenasycené | 31,41 g |
–– mononenasycené | 21,89 g |
–– polynenasycené | 9,52 g |
––– omega 3 | 1,95 g |
Vláknina | 16,75 g |
Cholesterol | 533 mg |
Sodík | 1,90 g |
Sůl | 4,42 g |
Sacharidy | 226,65 g |
– cukry | 22,38 g |
––– laktóza | 12,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g dýně - máslová nebo Hokkaidó | Dýně čerstvá | 250 g |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
250 ml 250 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
250 g 250 g bílého pečiva - houska, rohlík, veka | Houska pšeničná | 250 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
cca 100 g 100 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 100 g |
sůl | Sůl mořská | |
bílý pepř mletý | Pepř bílý mletý | |
nasekaná petrželka - není nutná | Petržel nať čerstvá |