Nutriční hodnoty (Alpské pirohy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 6 612 kJ / 1 580 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 36,98 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 36,98 g |
| Tuky | 56,27 g |
| – nasycené | 4,71 g |
| – nenasycené | 48,21 g |
| –– mononenasycené | 32,16 g |
| –– polynenasycené | 16,05 g |
| ––– omega 3 | 4,40 g |
| Vláknina | 14,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 3,21 g |
| Sůl | 8,00 g |
| Sacharidy | 225,70 g |
| – cukry | 19,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| asi 300 g 300 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 300 g |
| 1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |
| 10 g 10 g droždí ( sušené ) | Droždí pekařské lisované | 10 g |
| 50 ml 50 ml řepkového oleje | Olej řepkový | 50 ml |
| 200 ml 200 ml vlažné vody | Voda | 200 ml |
| mouka na propracování | Mouka pšeničná hladká | |
| 2 2 pikantní klobásy | Klobása | |
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 1 pórek | Pórek čerstvý | |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl a pepř podle potřeby | Pepř černý |