Nutriční hodnoty (Brambory zapékané s kapustou a sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 4 581 kJ / 1 095 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 58,09 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 47,67 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,42 g |
Tuky | 59,87 g |
– nasycené | 33,30 g |
– nenasycené | 21,61 g |
–– mononenasycené | 16,22 g |
–– polynenasycené | 5,39 g |
––– omega 3 | 0,41 g |
Vláknina | 13,58 g |
Cholesterol | 624 mg |
Sodík | 2,05 g |
Sůl | 4,67 g |
Sacharidy | 74,50 g |
– cukry | 13,79 g |
––– laktóza | 6,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g vařených brambor - oloupaných | Brambor zimní | 300 g |
200 g 200 g kapusty - předvařené v osolené vodě | Kapusta hlávková čerstvá | 200 g |
1 stroužek 1 stroužek česneku - nasekaný | Česnek čerstvý | 7 g |
150 g 150 g klobásy nebo jiné uzeniny dle chuti | Klobása | 150 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
1 - 2 1 - 2 vejce | Vejce slepičí | 105 g |
1 dl 1 dl smetana ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 100 ml |
50 g 50 g sýru dle chuti - Gouda, Eidam | Sýr kravský tvrdý 30% | 50 g |
tuk a strouhanky na vymazání | Strouhanka pšeničná |