Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Brambory zapékané s kapustou a sýrem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie4 581 kJ /
1 095 kcal
Bílkoviny58,09 g
– z toho živočišné bílkoviny47,67 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,42 g
Tuky59,87 g
– nasycené33,30 g
– nenasycené21,61 g
–– mononenasycené16,22 g
–– polynenasycené5,39 g
––– omega 30,41 g
Vláknina13,58 g
Cholesterol 624 mg
Sodík 2,05 g
Sůl4,67 g
Sacharidy74,50 g
– cukry13,79 g
––– laktóza6,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g vařených brambor - oloupaných Brambor zimní 300 g
200 g 200 g kapusty - předvařené v osolené vodě Kapusta hlávková čerstvá 200 g
1 stroužek 1 stroužek česneku - nasekaný Česnek čerstvý 7 g
150 g 150 g klobásy nebo jiné uzeniny dle chuti Klobása 150 g
sůl Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý
1 - 2 1 - 2 vejce Vejce slepičí 105 g
1 dl 1 dl smetana ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 100 ml
50 g 50 g sýru dle chuti - Gouda, Eidam Sýr kravský tvrdý 30% 50 g
tuk a strouhanky na vymazání Strouhanka pšeničná

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.