Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Černá čočka s kořenovou zeleninou - příloha či teplý salát)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie2 547 kJ /
609 kcal
Bílkoviny43,50 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny43,50 g
Tuky3,80 g
– nasycené0,60 g
– nenasycené3,19 g
–– mononenasycené0,92 g
–– polynenasycené2,26 g
––– omega 30,00 g
Vláknina35,94 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 107 mg
Sůl0,24 g
Sacharidy82,16 g
– cukry6,68 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
60 g 60 g mrkve - očištěné Mrkev čerstvá 60 g
60 g 60 g celeru - očištěného Celer bulva čerstvá 60 g
máslo nebo olej Máslo kravské
1 1 plnější lžička rajského protlaku Protlak rajčatový
voda nebo vývar Voda
posekané bylinky dle chuti nebo koření Petržel nať čerstvá
sůl , případně sojová omáčka Sójová omáčka Tamari
150-200 g 150-200 g černé čočky - předem uvařené Čočka černá neloupaná 175 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.