Nutriční hodnoty (Pečená králičí stehýnka na tymiánu se salátem Coleslaw)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
Energie | 7 545 kJ / 1 803 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 73,95 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 58,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 15,95 g |
Tuky | 120,64 g |
– nasycené | 31,57 g |
– nenasycené | 63,53 g |
–– mononenasycené | 51,29 g |
–– polynenasycené | 12,23 g |
––– omega 3 | 0,52 g |
Vláknina | 45,38 g |
Cholesterol | 184 mg |
Sodík | 3,70 g |
Sůl | 8,47 g |
Sacharidy | 84,71 g |
– cukry | 33,36 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
5 5 králičích stehen | Králík stehna | |
40 dkg 40 dkg uzeného vepřového bůčku | Vepřový bok uzený | 400 g |
2 2 lžíce oleje | Olej řepkový | |
1 1 lžička soli | Sůl mořská | |
1 1 lžička kmínu | Kmín | |
5 5 snítek tymiánu | Tymián sušený | |
3 3 snítky rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
3 3 cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
2 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 140 g |
2 dl 2 dl piva | Pivo světlé 10ᵒ | 200 ml |
1/2 1/2 hlávky zelí | Zelí bílé čerstvé | |
2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
1/4 1/4 celeru | Celer bulva čerstvá | 135 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 paprika zelená | Paprika zelená čerstvá | |
1 1 lžička oleje olivového | Olej řepkový | |
1 1 lžička soli | Sůl mořská | |
2 2 lžíce majonézy | Majonéza | |
2 2 lžičky hořčice dijonské | Hořčice plnotučná | |
1 1 špetka pepře mletého | Pepř černý mletý |