Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí / králičí ragú s hlívou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie1 958 kJ /
468 kcal
Bílkoviny77,67 g
– z toho živočišné bílkoviny69,90 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,77 g
Tuky3,72 g
– nasycené1,28 g
– nenasycené1,88 g
–– mononenasycené1,17 g
–– polynenasycené0,72 g
––– omega 30,57 g
Vláknina17,16 g
Cholesterol 165 mg
Sodík 199 mg
Sůl0,42 g
Sacharidy24,30 g
– cukry9,83 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g kuřecího masa (nebo králičího) Kuře prso 300 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
50 g 50 g rajského protlaku Protlak rajčatový 50 g
200 g 200 g hlívy ústřičné Hlíva ústřičná syrová 200 g
červené víno (nebo vývar, podle potřeby) Víno červené suché
máslo (velikosti ořechu) Máslo kravské
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý
1 snítka 1 snítka tymiánu Tymián sušený

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.