Nutriční hodnoty (Kuřecí / králičí ragú s hlívou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 958 kJ / 468 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 77,67 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 69,90 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,77 g |
| Tuky | 3,72 g |
| – nasycené | 1,28 g |
| – nenasycené | 1,88 g |
| –– mononenasycené | 1,17 g |
| –– polynenasycené | 0,72 g |
| ––– omega 3 | 0,57 g |
| Vláknina | 17,16 g |
| Cholesterol | 165 mg |
| Sodík | 199 mg |
| Sůl | 0,42 g |
| Sacharidy | 24,30 g |
| – cukry | 9,83 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g kuřecího masa (nebo králičího) | Kuře prso | 300 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 50 g 50 g rajského protlaku | Protlak rajčatový | 50 g |
| 200 g 200 g hlívy ústřičné | Hlíva ústřičná syrová | 200 g |
| červené víno (nebo vývar, podle potřeby) | Víno červené suché | |
| máslo (velikosti ořechu) | Máslo kravské | |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř mletý | Pepř černý mletý | |
| 1 snítka 1 snítka tymiánu | Tymián sušený |