Nutriční hodnoty (Kuřecí / králičí ragú s hlívou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 1 958 kJ / 468 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 77,67 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 69,90 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,77 g |
Tuky | 3,72 g |
– nasycené | 1,28 g |
– nenasycené | 1,88 g |
–– mononenasycené | 1,17 g |
–– polynenasycené | 0,72 g |
––– omega 3 | 0,57 g |
Vláknina | 17,16 g |
Cholesterol | 165 mg |
Sodík | 199 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 24,30 g |
– cukry | 9,83 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g kuřecího masa (nebo králičího) | Kuře prso | 300 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
50 g 50 g rajského protlaku | Protlak rajčatový | 50 g |
200 g 200 g hlívy ústřičné | Hlíva ústřičná syrová | 200 g |
červené víno (nebo vývar, podle potřeby) | Víno červené suché | |
máslo (velikosti ořechu) | Máslo kravské | |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
1 snítka 1 snítka tymiánu | Tymián sušený |