Nutriční hodnoty (Paprikovo-rajčatovovo-slaninový pekáč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 8 772 kJ / 2 096 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 53,80 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 52,00 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,80 g | 
| Tuky | 198,36 g | 
| – nasycené | 100,07 g | 
| – nenasycené | 95,52 g | 
| –– mononenasycené | 82,07 g | 
| –– polynenasycené | 13,44 g | 
| ––– omega 3 | 0,30 g | 
| Vláknina | 7,20 g | 
| Cholesterol | 260 mg | 
| Sodík | 5,22 g | 
| Sůl | 13,00 g | 
| Sacharidy | 20,40 g | 
| – cukry | 19,84 g | 
| ––– laktóza | 13,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 6 6 bílých paprik | Paprika bílá čerstvá | |
| 6 6 rajčat (větší cherry rajčátka můžou být taky, ale celé balení 250 g) | Rajčata cherry | 180 g | 
| 200 g 200 g anglické slaniny | Anglická slanina | 200 g | 
| 4-5 nožiček 4-5 nožiček párků, nebo 400 g točeného salámu, gothaje, dietního salámu... | ||
| 200 g 200 g sýra eidam | Sýr kravský tvrdý 30% | 200 g | 
| troška oleje na podlití | Olej řepkový | 
 
	