Nutriční hodnoty (Perníková chaloupka III.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 16 492 kJ / 3 942 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 83,42 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 66,06 g |
| Tuky | 57,62 g |
| – nasycené | 13,64 g |
| – nenasycené | 36,50 g |
| –– mononenasycené | 22,30 g |
| –– polynenasycené | 14,20 g |
| ––– omega 3 | 1,11 g |
| Vláknina | 16,80 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 3,58 g |
| Sůl | 0,57 g |
| Sacharidy | 763,97 g |
| – cukry | 373,93 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 550 g 550 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 550 g |
| 150 g 150 g moučkového cukru | Cukr bílý | 150 g |
| 50 g 50 g Hery | Margarín | 50 g |
| 250 g 250 g medu | Med nepasterovaný | 250 g |
| 2 2 celá vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 1 lžička 1 lžička sody | Jedlá soda | 12 g |
| 1 lžíce 1 lžíce perníkového koření | Perníkové koření | 15 g |