Nutriční hodnoty (Salát z červeného zelí s povidly)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 816 kJ / 673 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,18 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,18 g |
| Tuky | 23,52 g |
| – nasycené | 1,95 g |
| – nenasycené | 20,37 g |
| –– mononenasycené | 13,97 g |
| –– polynenasycené | 6,40 g |
| ––– omega 3 | 1,88 g |
| Vláknina | 15,06 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 19 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 88,90 g |
| – cukry | 84,30 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 malé červené zelí | Zelí červené čerstvé | |
| 50 g 50 g rozinek | Rozinky | 50 g |
| 2 2 jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
| 1 dl 1 dl červeného vína | Víno červené suché | 100 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce povidel | Povidla | 46 g |
| šťáva z ½ citronu | Citrón čerstvý | |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| sůl | Sůl mořská |