Nutriční hodnoty (Letní bublanina)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 16 636 kJ / 3 976 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 75,86 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 25,86 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 50,00 g |
| Tuky | 148,87 g |
| – nasycené | 15,64 g |
| – nenasycené | 121,85 g |
| –– mononenasycené | 85,85 g |
| –– polynenasycené | 36,00 g |
| ––– omega 3 | 10,33 g |
| Vláknina | 15,00 g |
| Cholesterol | 533 mg |
| Sodík | 429 mg |
| Sůl | 1,63 g |
| Sacharidy | 575,75 g |
| – cukry | 209,75 g |
| ––– laktóza | 12,25 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
| 3/4 hrnku 3/4 hrnku cukru krupice | Cukr bílý | 187.5 g |
| 1 1 vanilkový cukr (nemusí být) | Cukr vanilkový | |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje | Olej řepkový | 125 ml |
| 1 hrnek 1 hrnek mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
| 1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
| třešně (nebo jahody) | Třešně čerstvé | |
| tuk na vymazání plechu | Margarín | |
| hrubá mouka na vysypání plechu a obalení třešní | Mouka pšeničná hrubá | |
| drobenka (nemusí být) | Drobenka |