Nutriční hodnoty (Jednoduchý salát z červené řepy a řapíkatého celeru)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 3 164 kJ / 756 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 23,48 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 23,48 g |
| Tuky | 36,02 g |
| – nasycené | 5,55 g |
| – nenasycené | 30,27 g |
| –– mononenasycené | 24,36 g |
| –– polynenasycené | 5,91 g |
| ––– omega 3 | 0,03 g |
| Vláknina | 71,70 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 1,39 g |
| Sůl | 3,00 g |
| Sacharidy | 49,87 g |
| – cukry | 23,70 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 3 středně velké červené řepy | Červená řepa čerstvá | |
| 3 řapíky 3 řapíky celeru | Celer bulva čerstvá | 1500 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 3 lžíce 3 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 33 ml |
| 3 lžíce 3 lžíce jablečného octa | Ocet jablečný | 45 ml |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| čerstvý tymián | Tymián čerstvý |