Nutriční hodnoty (Kapr na pivu s cibulí a anglickou slaninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 871 kJ / 925 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,62 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 3,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,12 g |
| Tuky | 84,32 g |
| – nasycené | 41,12 g |
| – nenasycené | 42,12 g |
| –– mononenasycené | 36,04 g |
| –– polynenasycené | 6,08 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 8,75 g |
| Cholesterol | 70 mg |
| Sodík | 1,62 g |
| Sůl | 4,00 g |
| Sacharidy | 22,80 g |
| – cukry | 14,65 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 kapr nakrájený na porce | Kapr | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| drcený kmín | Kmín mletý | |
| sladká paprika | Paprika červená sušená | |
| 100 g 100 g anglické slaniny | Anglická slanina | 100 g |
| 1-2 1-2 cibule | Cibule čerstvá | 105 g |
| 2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 17.5 g |
| asi 200 ml 200 ml světlého piva | Pivo světlé 10ᵒ | 200 ml |
| kousek kousek másla | Máslo kravské |